Ett annorlunda sportspel

fantasysport

Ett annorlunda sportspel på nätet är FantasySport, det har funnits ett tag och är riktigt stort i United States of America, det är även stort här hemma i Sverige men vi tror att det är ett sportspel som drastiskt kommer att öka.

I spelet är det du som är manager över laget i Fantasy Sport, du deltar med ett lag, eller bara enskilda spelare. Det väljer du själv. Spelet spelas i ligor som gör att du möter andra lag i samma liga. Fanatsy Sport spelas i flera olika typer av sporter, det kan vara Major League Baseball eller NHL, det är oftast frågan om amerikanska ligor då sportspelet är störst där och det finns flest spelaktörer.

Det kan kännas nytt och lite komplicerat, men så är det med det mesta som man inte gjort tidigare. Gå ihop ett gäng och testa detta med Fantasy Sports det kanske blir er största grej någonsin. Ju mer man spelar ju bättre blir man och högre kan vinstsummorna bli. Har ni ett genuint Baseball intresse så kan det vara roligt att följa sitt favoritlag på detta sätt, samma gäller NHL, NBA eller NFL för den delen. Det finns fler ligor att spela på så vaölj din favorit.

I korta drag så fungerar det på följande sätt:

  • Du väljer en liga eller turnering som du vill spela i
  • Du sätter ihop ditt lag ensam eller tillsammans med andra
  • Du betalar för de spelare du väljer
  • Du följer hur det går i serien
  • Vinner ditt lag så vinner du pengar

fantasy-letterpress