Allsvenskan

Nu när Allsvenskan är i full gång är det spännande att se hur lagen lyckats hittills i matcherna. Det är bra att följa med i resultatlistan för att se vilket lag som är på gång och vilket lag som hamnat i en svacka. Det kan ha stor betydelse för hur man skall tippa matchernas utgång.

fotbollOm man vill satsa några slantar på stryktipset är det bra att vara uppdaterad och att ha aktuell information om lagen och spelarna. Det kan vara avgörande om en nyckelspelare saknas. Vill du spela på stryktipset på ett enkelt sätt kan vi tipsa om Svenskaspelare som har en direktlänk till AB Svenska Spel. Det är mycket enkelt att lämna in en stryktipsrad på Internet istället för att knalla iväg till den lokala handlaren. På Svenskaspelare får man stryktipsförslag som man kan ha nytta av. Det är inte alltid man orkar hålla sig lika uppdaterad inom fotbollen som experterna.

Ett lag som lyckats bra hittills i Allsvenskan är Helsingborgs IF. Laget går riktigt bra i år och har egentligen inte haft någon svacka alls under säsongen. Senast lyckades Helsingborgs IF vinna i omgång 12 mot Halmstad med 1 mål mot noll. I och med segern stärkte laget serieledningen igen.

IF Elfsborg har lite svårare i år än förra året då de vann Allsvenskan. men det är många omgångar kvar och vi får se om laget kan klättra i tabellen längre fram i säsongen. Det känns som att Mohamed Bangura inte riktigt kommit igång med spelet i laget. När han väl gör det kan vi kanske räkna med fler segrar för IF Elfsborg. Just nu ligger IF Elfsborg på femte plats med 27 poäng. Det är en bit upp till Helsingborgs IF som toppar serien med 34 poäng. Härnäst väntar bortamatch mot Åtvidabergs FF.